Workouts & Events. Energie. Samen sporten. Zowel indoor als outdoor. Ook online. Altijd met goede muziek. Energieke instructeurs. Gewoon omdat het leuk is. Daar krijgen we energie van. En we blijven fit. See it. Do it. Feel it.

Sporten is gezond, maar niet iedereen vindt sporten leuk. Just Sport brengt daar graag verandering in! Door de sportbeleving te verhogen. En door het soms nét iets anders te doen. Met energieke workouts. En unieke events.

Leonie Gooijer

/ Eigenaresse & instructrice
Leonie Gooijer is al ruim 12 jaar zelfstandig sport- en groepslesinstructrice in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. Gelicenseerd BodyStep en BodyCombat, BodyPump en Zumba gediplomeerd en Mom in Balance gecertificeerd. Bedenker van freestyle lessen en unieke workouts en events. Mede-organisator Hal in Beweging 2017 en Obstacle Run Heerhugowaard 2018. Daarnaast is zij fanatiek deelneemster aan hardloopevenementen en obstacle runs. Nog meer? Ja… ze verzorgt ook warming-ups voor grotere sportevenementen. Enthousiasme en energie, dat is Leonie!
“Marketing is mijn vak, sport is mijn passie”
“Ludieke sportevents organiseren en deelnemers motiveren is wat ik het liefste doe”

Priscilla Hoekmeijer

/ Instructrice
Priscilla is al een aantal jaren een fanatiek sportster. Zij verzorgt BodyCombat workouts.
“Bodycombat, BodyPump, dansen en deelnemen aan verschillende sportevents behoren tot mijn passie.”
“Deelnemers enthousiasmeren, energie krijgen en heerlijk samen sporten: dat is voor mij het beste gevoel wat er is!”

Maaike Engelkes

/ Trainster
Maaike verzorgt de Just Bootcamp workouts én samen met Leonie ook de Family workouts. Ze is een ervaren bootcamp trainster met een grote dosis energie. Maaike neemt je mee, daagt je uit, maar remt je ook af als dat nodig is. Ze houdt je goed in de gaten!
“Training geven is zo leuk. Zon, wind, regen… ik heb alles al een keer meegemaakt. Het maakt mij niet uit, de energie en het teamgevoel zorgt ervoor dat ik altijd een workout kan verzorgen waarbij zowel de deelnemers als ik blij en tevreden naar huis gaan.”

Hans Godijn

/ Instructeur
Hans verzorgt (ook) BodyCombat workouts. Sport is een onderdeel van zijn leven; voor een gezond en fit lichaam. Naast BodyPump, BodyStep en Freestyle Step, Yoga en fitness, is BodyCombat zijn favoriet.
“BodyCombat neemt je een uur lang mee in extase, zonder, dat je het in de gaten hebt. Mijn enthousiasme is groot en daarmee willen wij ervoor zorgen, dat sporten ook leuk kan zijn. Hopelijk zien we elkaar snel!””