Workouts & Events. Energie. Samen sporten. Zowel indoor als outdoor. Ook online. Altijd met goede muziek. Energieke instructeurs. Gewoon omdat het leuk is. Daar krijgen we energie van. En we blijven fit. See it. Do it. Feel it.

Sporten is gezond, maar niet iedereen vindt sporten leuk. Just Sport brengt daar graag verandering in! Door de sportbeleving te verhogen. En door het soms nét iets anders te doen. Met energieke workouts. En unieke events.

Leonie Gooijer

/ Eigenaresse & instructrice
Leonie Gooijer is al ruim 15 jaar zelfstandig sport- en groepslesinstructrice in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. Gelicenseerd BodyStep en BodyCombat, BodyPump en Zumba gediplomeerd en Mom in Balance gecertificeerd. Bedenker van freestyle lessen en unieke workouts en events. Mede-organisator Hal in Beweging 2017 en Obstacle Run Heerhugowaard 2018. Daarnaast is zij fanatiek deelneemster aan hardloopevenementen en obstacle runs. Nog meer? Ja… ze verzorgt ook warming-ups voor grotere sportevenementen. Enthousiasme en energie, dat is Leonie!
“Marketing is mijn vak, sport is mijn passie”
“Ludieke sportevents organiseren en deelnemers motiveren is wat ik het liefste doe”

Maaike Engelkes

/ Trainster
Maaike verzorgt de Just Bootcamp workouts én samen met Leonie ook de Family workouts. Ze is een ervaren bootcamp trainster met een grote dosis energie. Maaike neemt je mee, daagt je uit, maar remt je ook af als dat nodig is. Ze houdt je goed in de gaten!
“Training geven is zo leuk. Zon, wind, regen… ik heb alles al een keer meegemaakt. Het maakt mij niet uit, de energie en het teamgevoel zorgt ervoor dat ik altijd een workout kan verzorgen waarbij zowel de deelnemers als ik blij en tevreden naar huis gaan.”

Anusjka Veenis

/ Trainster
Anusjka is ervaren trainster en verzorgt Just Bootcamp workouts. Sport & beweging is mij met de paplepel ingegoten. ``Ik zou mijn leven niet zonder kunnen voorstellen; het houdt je fit & maakt je vrolijk!``
``Ik vind ‘t iedere keer opnieuw een uitdaging om kracht, flexibiliteit & (spier)uithoudingsvermogen te trainen en iedereen daar zo enthousiast en goed mogelijk in mee te krijgen. Dat geeft mij energie!``!
“Deelnemers enthousiasmeren, energie krijgen en heerlijk samen sporten: dat is voor mij het beste gevoel wat er is!”

Sonja Nijssen

/ Instructrice
Sonja is gediplomeerd pilates instructrice. Als creatieveling is zij altijd nieuwsgierig en vindt zij het heerlijk om nieuwe dingen te (blijven) leren en te ontdekken. ``Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en bij te blijven leren, dus dat doe ik dan ook. Ik wil mijn kennis en enthousiasme graag delen, nieuwe mensen ontmoeten én anderen laten inzien dat het een fijne aanvulling is op je dagelijkse leven. Verder houd ik erg van dansen, koken én veel gezelligheid!``
``Just Pilates is een heerlijke les die wordt bereid met concentratie, controle, centering, flow, precisie én ademhaling. Je vergroot je weerstand, concentratie, kracht én flexibiliteit en daarmee werk je aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Kom je bij mij meedoen in de les? Ik laat je graag ervaren hoe fijn het is om lekker te kunnen bewegen en je krachtig te voelen. Je zult smullen! Tot gauw!``

Barbara Greve

/ Instructrice
Barbara is al jaren BodyStep instructrice. Zij verzorgt de BodyStep workouts.
“BodyStep is zo'n fantastische workout, heerlijk!”

Priscilla Hoekmeijer

/ Instructrice
Priscilla is al een aantal jaren een fanatiek sportster. Zij verzorgt BodyCombat workouts.
“Bodycombat, BodyPump, dansen en deelnemen aan verschillende sportevents behoren tot mijn passie.”
“Deelnemers enthousiasmeren, energie krijgen en heerlijk samen sporten: dat is voor mij het beste gevoel wat er is!”