Just Ice | ijsbadworkshop

Just Ice | ijsbadworkshop

Just Ice | ijsbadworkshop

door
43 43 mensen bekeken dit event.

Op zondag 19 februari organiseert Just Sport in samenwerking met Penny Leegwater (OERsterk leefstijlcoach) (weer) een ijsbadworkshop bij B&B in Ursem. Ga jij de uitdaging aan? 

Waarom een ijsbadworkshop?
Het nemen van een ijsbad doe je niet zomaar. Voordat je dat goed kunt doen, is de juiste ademhalingstechniek van belang. Just Ice gaat jou hierbij helpen om je grenzen te verleggen. Door mentale kracht kun je fysiek nog sterker worden! Naast het feit dat de juiste ademhalingstechniek van essentieel belang is voor een gebalanceerde leefstijl, heeft het nemen van een ijsbad nog meer vitale voordelen. Zo is de kou natuurlijk niet alleen verfrissend voor je lichaam, maar zorgt het er ook voor dat je je bloemsomloop stimuleert. Een betere bloedsomloop zorgt ervoor dat jij je in het vervolg ook beter warm kunt houden. En wist je dat je er ook nog gelukkiger van wordt? Door goed uit je comfortzone te stappen (in een ijskoud bad) verleg je je grenzen waar je trots op kunt zijn. Het resultaat? Het vrijkomen van gelukshormonen wat jou een gelukkiger mens zal maken. Dus, ga nu de uitdaging aan en just do it!

Programma
Op zondag 19 februari heten we je vanaf 9.30 uur van harte welkom in de B&B Ursem. Hier zal de koffie en thee al voor je klaar staan. We starten met verschillende ademhalingstechnieken en zullen hierbij ook wat actiever gaan bewegen. Geen volledige workout, maar wel voldoende om jouw spieren goed op te warmen. Hierna zal jij onder begeleiding het ijsbad betreden en Just Ice écht ervaren. Hierna heb je de gelegenheid met elkaar de ervaringen uit te wisselen. Rond 12.00 uur zal de workshop gezamenlijk worden afgesloten.

Instructeurs
Gediplomeerd en ervaren OERsterk leefstijlcoach Penny Leegwater (eigenaresse Leefstijl voor jou en instructrice Just Relax) zal de Just Ice ijsbadworkshop volledig verzorgen. Leonie Gooijer (eigenaresse en allround sportinstructrice Just Sport) zal haar hierbij ondersteunen.

Locatie
B&B Ursem, Walingsdijk 10, 1645 RN Ursem.

Deelname
Iedere gezonde volwassene (18+) kan meedoen aan deze workshop. Heb je medische aandoeningen en/of gebruik je medicijnen? Overleg dan eerst altijd met een medisch specialist voordat je je inschrijft. Deelname aan deze workshop is op eigen risico.

Just Sport & Leefstijl voor jou kunnen  dit unieke event aanbieden voor een Just Sport tarief van € 59,- per persoon.

Koop nu jouw eventticket.
Max. 10 deelnemers, vol = vol. 

Just enjoy! 

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar Leonie@justsport.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum & tijd

19-02-2023 09:30 aan
19-02-2023 12:00
 

Einddatum registratie

16-02-2023
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Deel met vrienden

Next Post Previous Post